løste opgaver
92 %
Ledige stillinger
6
Fejlrekrutteringer siden 2014
0

Har du råd til at lade være?

 

Det får du

– Langtidsholdbare løsninger
– Kvalificerede kandidater
– Troværdig sparringspartner
– Hurtig og fleksibel service

Kom i gang

Rekrutteringsforløb

 

Opstart

Vi kommer ud i din virksomhed til et indledende møde. Her lærer vi hinanden at kende. Ved at stille de rigtige spørgsmål får vi et godt indblik i virksomhedens kultur, arbejdsgange og persontyper. Her afdækker vi også kravene til den nye medarbejder samt behov og forventninger.

På baggrund af mødet sender vi et aftalegrundlag til dig, som skal godkendes sammen med forretningsbetingelserne. Efter godkendelse udarbejdes et stillingsopslag, som godkendes inden processen sættes i gang.

Headhunting og search og selection

På baggrund af vores indledende møde kan vi finde den profil, der både fagligt og personligt passer ind i virksomheden. I denne proces bruger vi vores store netværk og database samt undersøger virksomhedens konkurrenter.

Vi tager kontakt til relevante kandidater og præsenterer anonymt virksomheden og stillingen. Ved at afdække hvor kandidaten står i forhold til karriere, inviterer vi de kandidater til samtale, der både er interesseret i et karriereskift og som har kompetencerne i forhold til den ledige stilling.

Samtaler inkl. personalyser og case

På den første samtale lærer vi hinanden at kende. Samtalen er en kombination af kandidatens karriere og resultater samt krav til fremtidigt arbejdsliv og en præsentation af virksomheden. Her får kandidaten et godt indblik i virksomheden og dennes måde at arbejde på samt kultur.

Anden samtale består af feedback på personanalysen samt oplæg fra kandidaten baseret på de krav og forventninger, der er til stillingen. Vi giver feedback til ALLE kandidater, der har taget personanalysen. People Test Systems er leverandør af personanalyser. Du kan læse om PTS og personanalyserne her.

Klarer kandidaten sig godt og vurderer vi, at der er et match til virksomheden samtidig med, at kandidaten kan løfte opgaven er næste step samtale i virksomheden.

Samtaler i virksomheden samt referencer

Da vi tager vores diskretionspligt yderst seriøst, har virksomheden og kandidaten indtil nu været hemmelige for hinanden. De får først hinandens identitet at vide, når de præsenteres for hinanden. Der udarbejdes en rapport til virksomheden på kandidaten, og det vi har talt om på de to indledende samtaler.

Nogle gange skal der to samtaler til i virksomheden. På den første samtale afdækkes, om der er kemi. I nogle tilfælde ønsker virksomheden endnu en case skræddersyet stillingen. PlusPersonale deltager på alle samtalerne. Her vil vi også fungere som sparringspartner i forhold til kandidaterne.

Først til aller sidst tages der referencer på kandidaterne. Vi vil være sikre på, at der er gensidig interesse, før vi fortæller en 3. part, at kandidaten er i spil til en given stilling. Vi indhenter min. 2 referencer pr. kandidat.

Underskrivning af ansættelseskontrakt

Vi fungerer gerne som sparringspartner i forbindelse med ansættelseskontrakten og kan ved forudgående aftale stå for udfærdigelse af ansættelseskontrakten. PlusPersonales honorar forfalder først ved underskreven ansættelseskontrakt. Indtil da er samarbejdet helt uforpligtende for jer.

Opfølgning

Pluspersonale følger op både hos virksomheden og den nye medarbejder efter 1 måned for at sikre os, at der stadig er et match og for at kunne rette op, hvis der af uransagelige årsager er kommet noget i vejen for samarbejdet.

Kontakt

Ring til PlusPersonale på 71 74 74  85 eller skriv en besked for at høre mere.

Læs her hvorfor du skal vælge PlusPersonale