Tilfredse kunder
100 %
Ledige stillinger
7
Fejlrekrutteringer siden 2014
0

Har du råd til at lade være?

 

Det får du

– Langtidsholdbare løsninger
– Kvalificerede kandidater
– Troværdig sparringspartner
– Hurtig og fleksibel service

Kom i gang

Rekrutteringsforløb

 

Opstart

Vi afholder et indledende møde med dig. Her lærer vi hinanden at kende. Ved at stille de rigtige spørgsmål får vi et godt indblik i din virksomheds kultur, arbejdsgange og persontyper. Her afdækker vi også kravene til den nye medarbejder samt behov og forventninger.

På baggrund af mødet vil du modtage et aftalegrundlag, som skal godkendes sammen med forretningsbetingelserne.

Headhunting og Search & Selection

På baggrund af vores indledende møde finder vi den profil, der både fagligt og personligt passer ind i din virksomhed. I denne proces bruger vi vores store netværk og database samt undersøger virksomhedens konkurrenter.

Vi tager kontakt til relevante kandidater og præsenterer anonymt virksomheden og stillingen. Ved at afdække hvor kandidaten står i forhold til karriere, inviterer vi de kandidater til samtale, der både er interesseret i et karriereskift og som har kompetencerne i forhold til den ledige stilling.

Samtaler inkl. personalyser og case

Den første samtale er en adfærdsafkodning af kandidaten. Samtalen er en kombination af kandidatens karriere og resultater samt krav til fremtidigt arbejdsliv og en anonym præsentation af din virksomhed. Her får kandidaten et godt indblik i din virksomhed og din måde at arbejde på samt kulturen.

Anden samtale består af feedback på personanalysen samt oplæg fra kandidaten baseret på de krav og forventninger, der er til stillingen. Vi giver feedback til ALLE kandidater, der har taget personanalysen. People Test Systems er leverandør af personanalyser. Du kan læse om PTS og personanalyserne her.

Klarer kandidaten sig godt og vurderer vi, at der er et match til virksomheden samtidig med, at kandidaten kan løfte opgaven er næste step samtale i virksomheden.

Samtaler i virksomheden samt referencer

Da vi tager vores diskretionspligt yderst seriøst, har din virksomhed og kandidaten indtil nu været hemmelige for hinanden. Kandidaten får først din identitet at vide, når I præsenteres for hinanden. Der udarbejdes og sendes en rapport til dig på baggrund af de 2 første samtaler med kandidaten.

Nogle gange skal der to samtaler til i din virksomhed. På den første samtale i din virksomhed afdækkes, om der er kemi. I nogle tilfælde vil du ønske endnu en samtale, hvor kandidaten skal forberede eller svare på en case skræddersyet til stillingen. Vi deltager på alle samtalerne. Her fungerer vi også som sparringspartner i forhold til kandidaterne.

Først til aller sidst tages der referencer på kandidaterne. Vi vil være sikre på, at der er gensidig interesse, før vi fortæller en 3. part, at kandidaten er i spil til en given stilling. Vi indhenter min. 2 referencer pr. kandidat.

Underskrivning af ansættelseskontrakt

Du kan til enhver tid bruge os som sparringspartner i forbindelse med ansættelseskontrakten. Vi kan også ved forudgående aftale stå for udfærdigelse af ansættelseskontrakten. Vores honorar falder først ved underskreven ansættelseskontrakt. Indtil da er samarbejdet helt uforpligtende for dig.

Opfølgning

Vi følger op både hos dig og den nye medarbejder efter 1 måned. Det gør vi for at sikre os, at der stadig er et match mellem jer og for at kunne rette op, hvis der af uransagelige årsager er kommet noget i vejen for samarbejdet.

Kontakt

Ring til os på 71 74 74  85 eller skriv en besked for at høre mere.

Læs her hvorfor du skal vælge PlusPersonale