Så mange vil bruge os igen

0%

Så mange vil anbefale os

0%

For din opgave giver vi os

0%

Spar tid og penge på din næste rekruttering

Det får du

– Langtidsholdbare løsninger
– Kvalificerede kandidater
– Troværdig sparringspartner
– Hurtig og fleksibel service

Kom i gang

REKRUTTERING

Opstart

Vi afholder et indledende møde med dig. Her lærer vi hinanden at kende. Ved at stille de rigtige spørgsmål får vi et godt indblik i din virksomheds kultur, arbejdsgange og persontyper. Her afdækker vi også kravene til den nye medarbejder samt behov og forventninger.

På baggrund af mødet vil du modtage et aftalegrundlag, som skal godkendes sammen med forretningsbetingelserne.

CASES

LÆS MERE

Headhunting og Search & Selection

På baggrund af vores indledende møde finder vi den profil, der både fagligt og personligt passer ind i din virksomhed. I denne proces bruger vi vores store netværk og database samt undersøger virksomhedens konkurrenter.

Vi tager kontakt til relevante kandidater og præsenterer anonymt virksomheden og stillingen. Ved at afdække hvor kandidaten står i forhold til karriere, inviterer vi de kandidater til samtale, der både er interesseret i et karriereskift og som har kompetencerne i forhold til den ledige stilling.

TESTIMONIALS

LÆS MERE

Samtaler inkl. person- og logikanalyser

Den første samtale er en adfærdsafkodning af kandidaten. Samtalen er en kombination af kandidatens karriere og resultater samt krav til fremtidigt arbejdsliv og en anonym præsentation af din virksomhed. Her får kandidaten et godt indblik i din virksomhed og din måde at arbejde på samt kulturen.

Anden samtale består af feedback på person- og logikanalysen samt oplæg fra kandidaten baseret på de krav og forventninger, der er til stillingen. Vi giver feedback til ALLE kandidater, der har taget person- og logikanalysen. People Test Systems er leverandør. Du kan læse om PTS og person- og logikanalyserne her.

Klarer kandidaten sig godt og vurderer vi, at der er et match til virksomheden samtidig med, at kandidaten kan løfte opgaven er næste step samtale i virksomheden.

Samtaler i virksomheden samt case og referencer

Da vi tager vores diskretionspligt yderst seriøst, har din virksomhed og kandidaten indtil nu været hemmelige for hinanden. Kandidaten får først din identitet at vide, når I præsenteres for hinanden. Der udarbejdes og sendes en rapport til dig på baggrund af de 2 første samtaler med kandidaten.

Når vi har vurderet kandidaten egnet til at gå videre, er der 2 samtaler mere, der foregår i din virksomhed. På den første samtale afdækkes, om der er kemi. 3. samtale består af en case skræddersyet til stillingen. Vi rådgiver gerne om, hvordan casen kan skrues sammen. Vi deltager på alle samtalerne, hvor vi fungerer som sparringspartner i forhold til kandidaterne.

Først til aller sidst tages der referencer på kandidaterne. Vi vil være sikre på, at der er gensidig interesse, før vi fortæller en 3. part, at kandidaten er i spil til en given stilling. Vi indhenter min. 2 referencer pr. kandidat.

Underskrift af ansættelseskontrakt

Du kan til enhver tid bruge os som sparringspartner i forbindelse med ansættelseskontrakten. Vi kan også ved forudgående aftale stå for udfærdigelse af ansættelseskontrakten. Vores honorar falder først ved underskreven ansættelseskontrakt. Indtil da er samarbejdet helt uforpligtende for dig.

Opfølgning

Vi følger op både hos dig og den nye medarbejder efter 1 måned. Det gør vi for at sikre os, at der stadig er et match mellem jer og for at kunne rette op, hvis der af uransagelige årsager er kommet noget i vejen for samarbejdet.

Få hjælp til rekruttering og headhunting

Book møde

Et uddrag af de kunder vi har hjulpet