Referencer

Rekruttering
Ventu A/S

Vi brugte Anne Mette da vi skulle ansætte to Account Managers og vi har været meget tilfredse med hendes service. Anne Mette fandt nogle gode kandidater og var enorm fleksible, da vi var under tidspres. Ligeledes var Anne Mette god at sparre med under hele forløbet. Vi glæder os til at benytte hendes service igen.

Christian André Pontoppidan

Sofus Administration ApS

Anne Mette tog hele ansvaret for processen. Først til allersidst blev jeg involveret. Jeg har med stor succes valgt at fastansætte en ejendomsadministrator. Jeg har været meget tilfreds med hele forløbet, som Anne Mette har forvaltet kompetent og til stor glæde for såvel os som vores nye kollega.

Tak for dit altid gode humør.

Torben Møltoft Christensen

Kandidater
Ehsan Ravesh

Jeg har med hjælp fra Anne Mette landet et drømmejob. Processen var gennemført og professionelt, hvilket gjorde, jeg fik det korrekte indtryk af både firma og nærmeste leder, og ligeså vigtigt: de fik det korrekte indtryk af mig. Jeg oplevede således Anne Mette værende autentisk og oprigtig, og det betød, at jeg kunne fokusere på at eksekvere til jobsamtalerne. Udover, at være struktureret og professionel, så har Anne Mette en venlig og behagelig personlighed og er derfor god til få sætte en ramme, som er afslappende og ligetil. Jeg kan varmt anbefale Anne Mette!

Helene (ønsker at være anonym i henhold til nuværende arbejdsgiver)

Mange tak for behagelig samtale i forbindelse med en opslået stilling. Det var meget behageligt at være hos dig, og jeg følte, at du var oprindeligt interesseret i at høre omkring mine kompetencer inden for den stilling, jeg søgte. Samtidig var jeg meget tilfreds med dit kendskab til den branche og de aspekter, som var essentielle for netop denne stilling. Du kendte dit produkt, I forhold til andre rekrutteringskonsulenter er du meget informationsrig, lyttende og ikke mindst meget professionel i din opfølgning af samme.

Christian Kaalund

Jeg har været gennem et rigtigt godt rekrutteringsforløb hos PlusPersonale, hvor jeg som kandidat blev taget seriøst. Jeg havde en oplevelse af at blive lyttet til, og jeg er sikker på, at virksomheden havde været et godt match, upåagtet at det ikke endte ud i et job. Nogle gange er der bare et andet job, der føles bedre. Det er bare vigtigt at sige, at der ikke var noget i forløbet, som jeg mener, kunne have været anderledes. Så herfra skal der blot lyde tak.

Abdalrahman Attya

Anne Mette Wennerwald contacted me in connection with an open position. I just want to say that she is one of the best recruiters I have ever met and it was a real pleasure meeting her. I only wanted the business to move forward just for the efforts she had done. They did and I got the job.

Outplacement
Eva Holm Pedersen

Anne Mette Wennerwald er een af de få karrierekonsulenter, der kan hjælpe med at skrive ansøgninger, så du kommer til samtale. Hendes algoritme er det bedste, enkleste redskab, jeg endnu er stødt på.

Nadia

Mit forløb hos dig har været guld værd. Du forstår at udvikle ved at stille de rette spørgsmål. På den måde blev jeg helt afklaret med hvad jeg skulle og din fremgangsmåde har været så effektiv, at det kun krævede få ansøgninger at nå drømmejobbet. Du forstår at skabe resultater! Tusind tak for at du findes.

Tina Friis Hansen

Så lykkedes det!! 🙂 Jeg kom i job, og det er fedt. Jeg landede et job til 2. samtalen og begyndte allerede i mandags, så jeg er på 3. dagen – træt og ør af glæde 😉 Søde kolleger og dejligt at være træt. Tak for al din inspiration og hjælp!

Lej en HR Chef
S-Cubed ApS

Vi hyrede Anne Mette som sparringspartner til udviklingen af vores personalehåndbog. Anne Mette hjalp os med at får styr på reglerne og finde på flere personalegoder. Hendes brede erfaring inden for HR var med til at udvide håndbogen, sådan at det blev et godt og færdigt resultat og en komplet håndbog. Der var nogle emner, hvor det var svært at finde en god tilgang, og der var hun god til at give os inspiration til, hvordan vi kunne gribe det an. Personalehåndbogen blev meget mere overskuelig, fordi vi havde Anne Mette med – Det er vi taknemmelige for!

Heather Brage