Videre inden 3 mdr.
85 %
Ansøgninger til samtale
95 %
Tilfredse kunder
100 %

Har du råd til at lade være?

 

Det får du

– Omsorg for den opsagte
– Gode ambassadører
– Tryghedskultur
– Besparelse

Kom i gang

Outplacementforløb

 

Opstart

Når du har taget beslutningen om at ville indgå en rammeaftale med os, eller du ønsker at sende en medarbejder i outplacementforløb, er der 2 måder vi kan indgå aftale på:

  • Vi kommer gerne ud i din virksomhed, hvor vi lærer hinanden at kende. Her afdækker vi, hvordan din personaleomsætning ser ud (anbefales ved rammeaftaler) eller
  • Vi indgår en aftale pr. telefon (en eller få medarbejdere)

På baggrund af vores møde eller telefonsamtale vil du modtage et aftalegrundlag/rammeaftale til dig, som skal godkendes sammen med forretningsbetingelserne. Efter godkendelse har du mulighed for at sende de medarbejdere til os, du opsiger samarbejdet med. Du kan være sikker på, at medarbejderne er i trygge hænder hos os.

Opsigelse

Når du står i den situation, at du bliver nødt til at afskedige en medarbejder – uanset årsagen – tager du kontakt til os. Du kan selv vælge, om vi skal sidde med ved afskedigelsessamtalen. Det er ikke alle virksomheder, der ønsker det, men – især hvis det er en medarbejder, der har lagt al sin identitet i arbejdet – kan det være en ekstra tryghed for medarbejderen at møde den person, der skal hjælpe vedkommende videre.

Samtalen foregår på den måde, at den nærmeste leder leverer opsigelsen, og alle parter bliver enige om vilkårene for afskedigelsen. Her kan vi byde ind, hvis der er aspekter, der kan virke lidt uklare for den afskedigede.

Derefter forlader virksomhedens repræsentanter kontoret, og vi tager over. Vi taler bl.a. om, hvordan den afskedigede har det – der er mulighed for at få grædt ud – og vi får vendt afskedigelsen, og hvad næste skridt er. Vi kan også sørge for, at den opsagte medarbejder kommer hjem i god behold, hvis personen er rystet efter oplevelsen.

Vælger du, at der ikke er behov for, at vi deltager ved samtalen, informerer du os på mail eller telefon med kontaktoplysninger på den opsagte medarbejder. Vi lover at tage kontakt til medarbejderen inden for 24 timer.

Outplacementforløb

Der er 3 pakker at vælge imellem:

Skemaet er vejledende. Vi tager naturligvis udgangspunkt i den enkelte

 

Pakke 1

6 uger med et møde om ugen af 1 ½-2 timers varighed samt sparring mellem møderne.

Dette forløb er til den kandidat, der skal have de rigtige værktøjer til at komme videre med jobsøgningen.

Kandidaten modtager online kurset Skriv dig til jobbet.

Hvis vi vurderer, at det er relevant, får kandidaten foretaget en personalyse.

Pakke 2

9 uger med et møde om ugen af 1 ½-2 timers varighed samt sparring mellem møderne.

Dette forløb er til den kandidat, der har brug for lidt ekstra selvudvikling i forbindelse med afskedigelsen. Derfor er der lagt 3 møder ind med en coach, som udelukkende er baseret på at blive klar til at kunne søge job. De resterende 6 uger bliver brugt på jobsøgning.

Kandidaten modtager online kurset Skriv dig til jobbet.

Hvis vi vurderer, at det er relevant, får kandidaten foretaget en personalyse.

Pakke 3

Ubegrænset sparring til kandidaten står med en ny underskreven ansættelseskontrakt i hånden.

Dette forløb er til lederen, specialisten eller på anden måde den betroede medarbejder, som virksomheden ønsker skal have noget ekstra med på vejen mod sit næste job.

Kandidaten modtager online kurset Skriv dig til jobbet.

Kandidaten får foretaget en personalyse.

Vi tager aktivt kontakt til virksomheder, og kandidaten får minimum èn anonym profilvisning i vores nyhedsbrev.

Rapportering

Vi rapporterer gerne tilbage til dig, hvis dette er et ønske fra din side. På den måde kan du retfærdiggøre, hvilken forskel det gør for dine opsagte medarbejdere at sende dem i outplacementforløb, og vi får mulighed for at dokumentere vores resultater.

Kontakt

Ring til PlusPersonale på 71 74 74  85 eller skriv en besked for at høre mere.

Læs vores referencer her.