Videre inden 3 måneder

0%

Ansøgninger til samtale

0

Tilfredse jobsøgende

0

Kom hele vejen rundt om jobsøgningen

Det får du

– Omsorg for den opsagte
– Gode ambassadører
– Tryghedskultur
– Besparelse

Kom i gang

Outplacement

Opstart

Vi afholder et indledende møde med dig. Her lærer vi hinanden at kende. Ved at stille de rigtige spørgsmål får vi et godt indblik i din virksomheds kultur, arbejdsgange og persontyper. Her afdækker vi også kravene til den nye medarbejder samt behov og forventninger.

På baggrund af mødet vil du modtage et aftalegrundlag, som skal godkendes sammen med forretningsbetingelserne.

CASES

LÆS MERE

Når du har taget beslutningen om at ville indgå en rammeaftale med os, eller du ønsker at sende en medarbejder i outplacementforløb, er der 2 måder vi kan indgå aftale på:

  • Vi kommer gerne ud i din virksomhed, hvor vi lærer hinanden at kende. Her afdækker vi, hvordan din personaleomsætning ser ud (anbefales ved rammeaftaler) eller
  • Vi indgår en aftale pr. telefon (en eller få medarbejdere)

På baggrund af vores møde eller telefonsamtale vil du modtage et aftalegrundlag/rammeaftale til dig, som skal godkendes sammen med forretningsbetingelserne. Efter godkendelse har du mulighed for at sende de medarbejdere til os, du opsiger samarbejdet med. Du kan være sikker på, at medarbejderne er i trygge hænder hos os.

TESTIMONIALS

LÆS MERE

Opsigelse

Når du står i den situation, at du bliver nødt til at afskedige en medarbejder – uanset årsagen – tager du kontakt til os. Du kan selv vælge, om vi skal sidde med ved afskedigelsessamtalen. Det er ikke alle virksomheder, der ønsker det, men – især hvis det er en medarbejder, der har lagt al sin identitet i arbejdet – kan det være en ekstra tryghed for medarbejderen at møde den person, der skal hjælpe vedkommende videre.

Samtalen foregår på den måde, at den nærmeste leder leverer opsigelsen, og alle parter bliver enige om vilkårene for afskedigelsen. Her kan vi byde ind, hvis der er aspekter, der kan virke lidt uklare for den afskedigede.

Derefter forlader virksomhedens repræsentanter kontoret, og vi tager over. Vi taler bl.a. om, hvordan den afskedigede har det – der er mulighed for at få grædt ud – og vi får vendt afskedigelsen, og hvad næste skridt er. Vi kan også sørge for, at den opsagte medarbejder kommer hjem i god behold, hvis personen er rystet efter oplevelsen.

Vælger du, at der ikke er behov for, at vi deltager ved samtalen, informerer du os på mail eller telefon med kontaktoplysninger på den opsagte medarbejder. Vi lover at tage kontakt til medarbejderen inden for 24 timer.

Skræddersyede pakker til dit behov

Rapportering

Vi rapporterer gerne tilbage til dig, hvis dette er et ønske fra din side. På den måde kan du retfærdiggøre, hvilken forskel det gør for dine opsagte medarbejdere at sende dem i outplacementforløb, og vi får mulighed for at dokumentere vores resultater.

Send dine medarbejdere godt videre med et skræddersyet outplacementforløb

Book et møde

Et uddrag af de kunder vi har hjulpet