Videre inden 3 mdr.

0%

Ansøgninger til samtale

0%

Tilfredse kunder

0%

Det får du

– Respekt for den opsagte
– Gode ambassadører
– Tryghedskultur
– Besparelse

Kom i gang

OUTPLACEMENT

Opstart

Når du ønsker at sende en medarbejder i outplacementforløb hos PlusPersonale, er der 2 måder vi kan indgå aftale på:

  • Vi kommer ud i din virksomhed, hvor vi lærer hinanden at kende. Her afdækker vi, hvordan din personaleomsætning ser ud (anbefales ved rammeaftaler) eller
  • Vi indgår en aftale pr. telefon (en eller få medarbejdere)

På baggrund af vores møde eller telefonsamtale modtager du en bekræftelse på mail om vores aftale. Efter godkendelse kan du sende alle de medarbejdere, du opsiger samarbejdet med.

CASES

LÆS MERE

Opsigelse

Når du står i den situation, at du bliver nødt til at afskedige en medarbejder – uanset årsagen – tager du kontakt til os. Du kan selv vælge, om vi skal sidde med ved afskedigelsessamtalen. Det er ikke alle virksomheder, der ønsker det, men det kan skabe en ekstra tryghed hos medarbejderen at møde den person, der skal hjælpe vedkommende videre.

Den nærmeste leder leverer opsigelsen, og alle parter bliver enige om vilkårene for afskedigelsen. Her kan vi byde ind, hvis der er aspekter, der kan virke lidt uklare for den afskedigede.

Derefter forlader virksomhedens repræsentanter kontoret, og vi tager over. Vi taler bl.a. om, hvordan den afskedigede har det – der er mulighed for at få grædt ud – og vi får vendt afskedigelsen, og hvad næste skridt er. Vi kan også sørge for, at den opsagte medarbejder kommer hjem i god behold, hvis personen er rystet efter oplevelsen.

Vælger du, at der ikke er behov for, at vi deltager ved samtalen, informerer du os på mail eller telefon med kontaktoplysninger på den opsagte medarbejder. Derefter tager vi kontakt til medarbejderen inden for 24 timer.

TESTIMONIALS

LÆS MERE

OUTPLACEMENTFORLØB

Rapportering

Hvis du ønsker det, rapporterer vi gerne tilbage til dig. På den måde kan du retfærdiggøre, hvilken forskel det gør for dine opsagte medarbejdere at sende dem i outplacementforløb, og vi får mulighed for at dokumentere vores resultater.

Kontakt

Ring til PlusPersonale på 71 74 74  85 eller skriv en besked for at høre mere.

Et uddrag af de kunder vi har hjulpet