Videre inden 3 måneder

0%

Ansøgninger til samtale

0%

Tilfredse jobsøgere

0%

Kom hele vejen rundt om jobsøgningen

Det får du

– Omsorg for den opsagte
– Gode ambassadører
– Tryghedskultur
– Besparelse

Kom i gang

Outplacement

Opstart

Når du har taget beslutningen om at ville sende dine medarbejdere godt videre med et outplacementforløb, er der 2 måder vi kan indgå aftale på:

  • Vi kommer ud i din virksomhed, hvor vi lærer hinanden at kende. Her afdækker vi, hvordan din personaleomsætning ser ud (anbefales ved rammeaftaler) eller
  • Vi indgår en aftale pr. telefon (en eller få medarbejdere)

På baggrund af vores møde eller telefonsamtale vil du modtage et aftalegrundlag/rammeaftale, som skal godkendes sammen med forretningsbetingelserne. Efter godkendelse har du mulighed for at sende de medarbejdere til os, du opsiger samarbejdet med. Du kan være sikker på, at medarbejderne er i trygge hænder hos os.

CASES

LÆS MERE

Opsigelse

Når du står i den situation, at du bliver nødt til at afskedige en medarbejder – uanset årsagen – tager du kontakt til os. Du kan selv vælge, om vi skal sidde med ved afskedigelsessamtalen. Det er ikke alle virksomheder, der ønsker det, men – især hvis det er en medarbejder, der har lagt al sin identitet i arbejdet – kan det være en ekstra tryghed for medarbejderen at møde den person, der skal hjælpe vedkommende videre.

TESTIMONIALS

LÆS MERE

Derefter forlader virksomhedens repræsentanter kontoret, og vi tager over. Vi taler bl.a. om, hvordan den afskedigede har det – der er mulighed for at få grædt ud – og vi får vendt afskedigelsen, og hvad næste skridt er. Vi kan også sørge for, at den opsagte medarbejder kommer hjem i god behold, hvis personen er rystet efter oplevelsen.

Vælger du, at der ikke er behov for, at vi deltager ved samtalen, informerer du os på mail eller telefon med kontaktoplysninger på den opsagte medarbejder. Vi tager kontakt til medarbejderen inden for 24 timer.

Skræddersyede pakker til dit behov

Rapportering

Vi rapporterer gerne tilbage til dig, hvis dette er et ønske fra din side. På den måde kan du retfærdiggøre, hvilken forskel det gør for dine opsagte medarbejdere at sende dem i outplacementforløb, og vi får mulighed for at dokumentere vores resultater.

Send dine medarbejdere godt videre med et skræddersyet outplacementforløb

Book et møde

Et uddrag af de kunder vi har hjulpet