Om Os

PlusPersonale er grundlagt af Anne Mette Wennerwald i 2014. Ønsket var fra starten en kombination af at optimere lediges jobsøgning, så virksomheder modtager bedre materiale til ledige stillinger og hjælpe virksomheder med at finde og rekruttere talenter.

Anne Mette Wennerwald fandt nøglen til at få jobsøgende gennem nåleøjet til jobbet ved hjælp af den gode ansøgning. Selv i de år hvor det var sværest fra ca. 2008 til 2013 fandt 98 % af Anne Mettes ansøgninger vej til samtaler i de Danske virksomheder. Nogle gange var der helt op mod 1.000 ansøgere til de ledige stillinger.

Baggrunden for succesen skal nok tilskrives Anne Mettes kombination af sin sproguddannelse og en uddannelse inden for ledelse og HR.
Hun ser jobsøgningen fra begge sider af bordet og har et gennemgående kendskab til arbejdsmarkedet.

Hos PlusPersonale har vi en faglig stolthed for vores fag. Vi har en naturlig tilgang til det at have med mennesker at gøre. Vi ved, hvor vigtigt det er at behandle alle med respekt – her er god feedback til jobsøgende især vigtigt. Det handler i den sidste ende om kundens image.

Timeline

2018

2022 – Fremtiden

PlusPersonale vil være den foretrukne HR Partner for både veletablerede og nystartede virksomheder  inden for HR og Rekruttering

2018 – I dag

Siden grundlæggelsen har vi hjulpet flere virksomheder med HR ydelser, og af et eksternt Konsulenthus at være, ved vi meget om vores produkt og vores kunder

2014

PlusPersonale grundlægges