Om os

Vi gør det lettere for dig at vælge ny samarbejdspartner

Ikke for at prale, men…

100 % af vores kunder siger, de vil bruge os igen næste gang, de skal rekruttere.

Vi er stolte af…

At have fundet flere svære profiler inden for bl.a. revision og IT, selv om virksomhederne har ledt med lys og lygte efter medarbejdere i langt tid og har haft andre rekrutteringsbureauer på, som ikke har kunnet løfte opgaverne

Vi er glade for…

Når vores kunder siger, at vi er det bedste rekrutteringsbureau, de nogensinde har samarbejdet med, og når kandidaterne siger, at de aldrig har oplevet et så professionelt forløb.

Vi sætter en ære i…

At behandle alle med respekt og afsætte gode fodspor hos alle, der kommer i kontakt med os.

Vores spidskompetencer er…

At vi har en faglig stolthed for HR faget og har en naturlig tilgang til det at have med mennesker at gøre. Vi elsker simpelthen at matche rette virksomhed med rette kandidat og hjælpe virksomheder og jobsøgende videre med deres udfordringer.

Timeline

2020

2025 Fremtid

Vi er det naturlige bæredygtige valg, når danske virksomheder vælger ekstern HR samarbejdspartner

2022 I dag

Første bæredygtighedsrapport introduceres

2014 Fortid

PlusPersonale grundlægges

Pluspersonale er startet af Anne Mette Wennerwald i 2014 af den simple grund, at hun syntes, at det der med HR kunne gøres meget bedre end i de etablerede virksomheder. Hun har været der ude, hvor livet foregår og har derfor indgående kendskab til både jobsøgning og arbejdsmarkedet.

Selv i de år hvor det var sværest at få job –  fra 2008 til 2013 – fandt 98 % af Anne Mettes ansøgninger vej til samtaler i de danske virksomheder. Nogle gange var der helt op mod 1.000 ansøgninger til ledige stillinger. Selv efter 2014 har Anne Mette fra tid til anden skrevet ansøgninger til ledige stillinger. De har alle ført til en samtale. Hun mener, det er sundt at tage sin egen medicin og se, om det stadig virker – Det gør det i aller højeste grad.

Et uddrag af de kunder vi har hjulpet