OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvor lang tid tager det, før jeg kan ansætte en medarbejder?

Det kommer helt an på branchen, der skal rekrutteres til. Er det en stilling med mange kandidater at vælge imellem, kan det gøres hurtigt. Er det en stilling med få kandidater, skal vi headhunte kandidater, og så kan det godt tage lidt længere tid. Du skal regne med et tidsforbrug på 1-4 måneder afhængigt af ovenstående.

Hvor meget er min virksomhed involveret i processen?

Det bestemmer du selv. Vi skræddersyr den løsning, der passer til dig. De fleste rekrutteringer foregår ved, at vi tager os af hele processen. Så aftaler vi et tidspunkt, hvor vi præsenterer 2-3 kandidater i din virksomhed. Inden da har du modtaget en rapport over kandidaterne. Du styrer selv samtalen, men vi stiller spørgsmål, hvis der er noget, vi mener, der skal afdækkes. På den måde vurderer vi, om der er kemi mellem virksomhed og kandidat.

Kan jeg selv vælge kandidaterne?

I sidste ende er det dig selv, der vælger kandidaten, men PlusPersonale rådgiver om, hvilken kandidat, vi mener passer bedst til virksomheden og kravene i stillingen.

Hvilke værktøjer bruger I for at finde den rette kandidat?

  • Samtaleteknik: Ved at stille de rigtige HR spørgsmål får vi afdækket kandidatens kompetencer i forhold til stillingen.
  • Case: for at få afdækket om kandidaten nu også kan det, som vedkommende siger, kan vi stille kandidaten overfor en case, som skal løses. Den relaterer sig til de arbejdsområder, kandidaten skal varetage.
  • Personanalyser: Vi benytter PTP, afdækker 33 forskellige egenskaber – altså graden af adfærd i forskellige situationer. På den måde kan vi afdække, om personen adfærdsmæssigt passer ind i virksomheden og stillingen.
  • Logikanalyser: Vi benytter PTL, som sammenligner indlæringsevne med hastighed. På den måde kan vi afdække, hvor hurtigt personen kommer ind i arbejdsopgaverne, og hvor effektiv personen generelt arbejder.
  • Referencer: Vi indhenter min. 2 referencer pr. kandidat for at få andres mening og vurdering af den medarbejder, du påtænker at ansætte i din virksomhed.

Hvordan kan et rekrutteringsbureau finde den rette kandidat til min virksomhed?

Konsulenten er god til at sætte sig ind i din virksomhed og den type mennesker, der er ansat i virksomheden. Konsulenten er lydhør og  skriver et omfattende stillingsopslag, som passer til virksomheden. Stillingsopslaget sendes til godkendelse i virksomheden, inden det opslås.

Hvad koster en rekruttering?

Det aftales fra opgave til opgave, men vi er yderst konkurrencedygtige.

Hvorfor skal vi vælge PlusPersonale som min rekrutteringspartner?

Du skal vælge PLUSpersonale fordi

Vi kan finde de kandidater, ingen andre kan finde

Vi har brandingen af din virksomhed i højsæde. Dvs at vi behandler alle med respekt (også kandidaterne) samtidigt med, at vi finder den rigtige kandidat til din virksomhed

Vi har aldrig foretaget en fejlrekruttering

Et uddrag af de kunder vi har hjulpet