Ledige stillinger

Salg

Er du håndværker, og har du et stort salgsgen?
Vores kunde, en trælasthandel i Nordsjælland har forrygende travlt, og 21 dygtige medarbejdere mangler kollegaen, der kan styrke forretningen med service og salg, når erhvervskunderne skal have den mest professionelle og faglige rådgivning.
Selvkørende Solution Sales Consultant med stor forretningsforståelse og flair for IT
For vores kunde, en IT-virksomhed med eget elektronisk sagsstyringssystem til optimering af arbejdsgange, søger vi en selvstændig Solution Sales Consultant med stor forretningsforståelse og flair for IT.
Forretningsorienteret Business Development Manager til start-up, der kan skabe resultater for kunderne
For vores kunde, et konsulenthus, der hjælper virksomheder med omkostningsreduktion, søger vi en selvstændig og resultatorienteret Business Development Manager, der brænder for det opsøgende salg.

IT og Teknik

BACKEND UDVIKLER TIL START-UP
Har du en IT faglig uddannelse og ønsker du at arbejder med backend udvikling? Som backend udvikler bliver du del af et start-up med ambitioner. Derfor er der også god mulighed for at præge din hverdag og være med i beslutningsprocesserne.
FRONTEND UDVIKLER TIL START-UP
Har du en IT faglig uddannelse og ønsker du at arbejder med frontend udvikling? Prioriterer du kvalitet og optimal kode frem for den lette og hurtige løsning? Så er du måske den nye frontend udvikler, vi søger for vores kunde i Århus.

Ledelse

Der er ingen ledige stillinger inden for ledelse

Økonomi

Er du Danmarks bedste administrator af erhvervsejendomme, og brænder du for dit arbejde?
Vores kunde, en virksomhed der koncentrerer sig om ejendomsadministration, har fået ekstra travlt og søger derfor Danmarks bedste administrator til erhvervsejendomme. Ejendomsadministratoren, der altid sætter kunden i centrum.
Speditør med erfaring fra flyttebranchen søges
Er du den udadvendte speditør, der brænder for godt købmandsskab og salg? På vegne af vores kunde i Storkøbenhavn søger vi en speditør med erfaring fra flyttebranchen.

Kommunikation

Der er ingen ledige stillinger inden for kommunikation

Administration

Der er ingen ledige stillinger inden for administration

Andet

Vi har ikke yderligere jobs i denne kategori i øjeblikket