Ledige stillinger

 
IT OG TEKNIK
KONSTRUKTIONSINGENIØR MED PROJEKTLEDERKOMPETENCER TIL ANERKENDT INGENIØRVIRKSOMHED I KØBENHAVN
Til vores kunde, en mindre ingeniørvirksomhed beliggende i det centrale København, søger vi en civil- eller diplomingeniør inden for bærende konstruktioner. Virksomheden er beliggende på 3. sal i et kontorfællesskab ved vandkanten med udsigt over Øresund midt i Københavns nybyggede kvarterer. Metrostation er under opførelse i nærheden og forventes åbnet i løbet af 2020.
LANDINSPEKTØR TIL SUCCESFULD VIRKSOMHED I ØSTJYLLAND
Til vores kunde, en landinspektørvirksomhed i Østjylland, søger vi en erfaren landinspektør. Virksomheden varetager alle former for matrikulære og tekniske opgaver samt rådgivning i hele Danmark. Ingen opgave er for lille eller for stor. Alle opgaver varetages yderst professionelt af virksomhedens 11 dygtige landinspektører og teknikere.
ER DU UDDANNET CIVIL- ELLER DIPLOMINGENIØR INDEN FOR BYGGERI
Til vores kunde, en mellemstor ingeniørvirksomhed i København, søger vi en civil- eller diplomingeniør inden for byggeri. Virksomheden er beliggende på 2. sal i et kontorfællesskab med udsigt over København. Du får 17 dedikerede kolleger, hvoraf de fleste er ingeniører som dig selv. Virksomhedens kernekompetence er at trække en rød tråd fra planlægning gennem projektering til udførelse. For at opnå det er det vigtigt at integrere alle designdiscipliner i en flad projektorganisation, hvor alle fag koordineres i en flydende projekteringsfase. Der er stor forståelse for principperne for alle fag.
SOFTWARE INGENIØR (FRONTEND SENIORUDVIKLER) TIL START-UP
Vores kunde, en start-up med store anerkendte investorer i ryggen og med ambitionen om at vokse hurtigt, søger medarbejdere til deres nye team i Midtjylland. Den overordnede opgave er at skabe en god brugeroplevelse for virksomhedens kunder, som alle har en interesse i effektivitet og bæredygtighed. Platformen skal sikre forbindelse Trust and Pay ved hjælp af Cloud, API management, microservice architecture, Blockchain, Smart Contracts and virtual coins.
SOFTWARE INGENIØR (BACKEND SENIORUDVIKLER) TIL START-UP
Vores kunde, en start-up med store anerkendte investorer i ryggen og med ambitionen om at vokse hurtigt, søger medarbejdere til det nye team i Midtjylland. Den overordnede opgave er at bygge den nye SAAS platform til effektivisering af detailhandlen med bæredygtighed i fokus. Platformen skal sikre forbindelse mellem Trust and Pay ved hjælp af Cloud, API management, microservice architecture, Blockchain, Smart Contracts and virtual coins. Du er den helt rigtige, hvis du er topmotiveret for at gøre en forskel og gå den ekstra mil for at nå i hus med opgaven. Samtidig prioriterer du kvalitet og optimal kode frem for den lette og hurtige løsning.
 
ØKONOMI
REVISOR MED AMBITIONER OM AT BLIVE PARTNER TIL REVISIONSAKTIESELSKAB I KØBENHAVN
Til vores kunde, et Statsautoriseret Revisionsaktieselskab i København, søger vi en revisor med ønsker om at blive statsautoriseret revisor og på sigt overtage virksomheden. Virksomheden udfører revision, regnskabsmæssig assistance samt økonomisk og skattemæssig rådgivning, der medvirker til at optimere kundernes økonomi. Arbejdet udføres med højt personligt engagement, stor forståelse for kunderne og med høj effektivitet ved benyttelse af tidssvarende arbejdsmetoder. Her får du alle muligheder for at udvikle din karriere inden for revision og rådgivning og få masser af ansvar i et revisionsfirma i vækst. Der er en fortsat tilgang af opgaver, og virksomheden er blevet kåret til gazellevirksomhed to år i træk.
REGNSKABSKONSULENT MED ERFARING FRA REVISIONSSELSKAB
Til vores kunde, et Statsautoriseret Revisionsaktieselskab i København, søger vi en regnskabskonsulent til at udføre bogholderiopgaver for virksomhedens kunder både inhouse og hos kunderne Virksomheden udfører revision, regnskabsmæssig assistance samt økonomisk og skattemæssig rådgivning, der medvirker til at optimere kundernes økonomi. Arbejdet udføres med højt personligt engagement, stor forståelse for kunderne og med høj effektivitet ved benyttelse af tidssvarende arbejdsmetoder.
 
ADMINISTRATION
ADVOKATSEKRETÆR/MATRIKELTEKNIKER MED TINGLYSNINGSERFARING TIL SUCCESFULD LANDINSPEKTØRVIRKSOMHED I ØSTJYLLAND
Til vores kunde, en landinspektørvirksomhed i Østjylland, søger vi en advokatsekretær/matrikeltekniker til opstart hurtigst muligt. Virksomheden varetager alle former for matrikulære og tekniske opgaver samt rådgivning i hele Danmark. Ingen opgave er for lille eller for stor. Alle opgaver varetages yderst professionelt af virksomhedens 13 dygtige medarbejdere. Virksomhedens stærke side er altid at levere en optimal service og være fleksibel over for kunderne.