Få ubegrænset adgang til HR  sparring og support med dit eget HR Team

Har du brug for sparring og support om HR problemstillinger og udfordringer?

Hvis du har medarbejdere, ved du, hvor mange krav det stiller til dig som leder. Der er konstant spørgsmål til ansættelsesforholdet. Spørgsmål som du ikke kender svaret på, eller som du ikke har tid til at finde svaret på. Og hvad med alt det lovmæssige?

Vi stiller dit helt eget HR Team til rådighed, så du kan få al den HR sparring og support, du har brug for til dine daglige HR udfordringer.

Med dit eget HR Team er vi ikke længere væk end et telefonopkald eller en mail. Her kan du få sparring og support til dine spørgsmål og udfordringer.

Vi er altid opdateret på gældende lovgivning og regler – Også de uskrevne etiske regler i forbindelse med det at have med medarbejdere at gøre.

Case

Skræddersyede pakker til dit behov

*Ved køb over 10.000 kr., er der mulighed for at betale halvårligt eller kvartalsvist. Ved halvårlig betaling pålægges en merpris på 5 kr. pr. medarbejder, og ved kvartalsvis betaling pålægges en merpris på 10 kr. pr. medarbejder

**Hvert modul kan udskiftes med et fra nedenstående skema

Moduler

Fleksibel HR når du har brug for det

Case

Sådan gør du

  1. Du ringer på 71 74 74 85 eller skriver en besked i kontaktformularen, og vi vender tilbage hurtigst muligt
  2. Vi afdækker din nuværende HR situation og dine HR behov
  3. Du vælger hvilke moduler, der skal indgå i din personlige HR pakke
  4. Du modtager en bekræftelse på det aftalte, og HR supporten træder i kraft, så snart 1. rate er betalt
  5. Hvis du har valgt et eller flere tillægsmoduler, der består af skabeloner, får du den valgte skabelon tilsendt. Vi fungerer som sparringspartner på de dele af produktet, der skal tilpasses din  virksomhed. Har du valgt et af de moduler, der kræver fysisk tilstedeværelse, aftaler vi hvornår og hvordan, det skal foregå
Kontakt

Case

Praktisk info

Målgruppe

Ejerledere eller direktører, der ønsker at gøre noget ekstra for sine medarbejdere, men stadig ønsker fleksibiliteten i ikke at have en HR medarbejder ansat på fast løn.

Indhold

Basis abonnementet består af HR og personalejuridisk support og sparring til dig som personaleleder. Der udover kan pakken sammensættes og udbygges alt efter behov med 1, 2, 3 eller flere moduler

Varighed

Abonnementet løber for et år af gangen og kan betales årligt, halvårligt eller kvartalsvist. Efter 11 måneder vil du blive spurgt, hvilke moduler, du ønsker skal indgå i næste års abonnement.

Konsulenten

Anne Mette Wennerwald har en Merkonom i HR og ledelse. Hun arbejdede som HR Konsulent før opstarten af Pluspersonale, hvor hun, siden 2014, har rådgivet ledere og direktører med HR relaterede udfordringer.

SKRIV EN BESKED

Case

Få styr på dine HR processer og oplev en mærkbar forandring

BOOK ET MØDE

Et uddrag af de kunder vi har hjulpet