VIL DU HEADHUNTES TIL DIT NÆSTE JOB?

Registrer dig i databasen
Opdater dine oplysninger

Vi hjælper virksomheder med at finde funktionærer på alle niveauer i alle typer af virksomheder. I den forbindelse anvender vi aktivt databasen, når vi søger efter kandidater til bestemte stillinger – både dem vi annoncerer på vores hjemmeside, og dem der ikke annonceres.

Vi anvender udelukkende data fra databasen til rekrutteringsformål. Din profil kan kun ses af ansatte  fra Pluspersonale, og vi deler ikke dit CV med andre, før du giver tilladelse til det. Alle informationer behandles fortroligt. Vi overholder den nuværende danske lovgivning samt EU-lovgivning på området. Du kan læse mere om vores GDPR procedurer her.

Når du har en profil i vores database, er det vigtigt, at det altid er den nyeste data, der er tilgængelig. Dermed sikrer vi, at vi altid har de korrekte oplysninger på dig, hvis vi vurderer, at der er et muligt match til en af vores stillinger.

Derfor er det vigtigt, at du opretter en kode i forbindelse med din registrering, så du til hver en tid kan tilgå profilen og rette i dine oplysninger, såfremt noget skulle have ændret sig, efter din registrering. Her vil du også have mulighed for at slette din profil og de dertilhørende data.

Talent

Er du leder, sælger eller på anden måde specialist, kan du melde dig til Pluspersonales talentprogram. Ring på 71 74 74 85 for at høre mere.

Online Kurser

Skriv dig til jobbet
400 kr.

Get the job
DKK 400

Et uddrag af de kunder vi har hjulpet