BLOG FOR JOBSØGENDE

KORTE ANSÆTTELSER – FORDEL ELLER ULEMPE?

16. OKTOBER 2019

Er du sådan èn, der bekymrer dig om, hvad jeg tænker om dit cv og din karriere??? så vil jeg her løfte sløret for, hvad sådan en som mig tænker, når jeg ser dit cv et af de spørgsmål, der er gået igen og igen og igen gennem årene er: ”hvad gør jeg, når jeg […]

ER DU YDMYG NOK I EN JOBSØGNINGSSITUATION?

3. NOVEMBER 2018

Jeg møder virkelig mange kandidater, der godt kunne lære at være lidt mere ydmyg! kan du huske dengang (som føles som evigheder siden) dengang du ved fra 2007/08 til 2013/14 sådan cirka hvor der var mange jobsøgende hvor det var arbejdsgivers marked hvor du syntes, livet var hårdt du søgte og søgte og søgte i […]

UDDAN DIG TIL LIVET

7. AUGUST 2018

Politikerne siger: ”du skal tage en uddannelse og det skal være hurtigt” samtidigt siger de: ”du må kun tage èn uddannelse eller betal selv for din forsørgelse” for et par år siden var jeg til reunion på min folkeskole det var x antal år siden, vi var blevet færdige med 9. klasse sent på aftenen […]

SÅDAN BRYDER DU UD OG KOMMER TIL AT LAVE NOGET HELT ANDET

31. AUGUST 2018

Sådan bryder du ud og kommer til at lave noget HELT andet! For 1 ½ måned siden blev jeg anbefalet af en tidligere kunde Det er altid en fantastisk følelse At blive anbefalet Den nye kunde var . . . lad os kalde ham Danni Håndværker Men var nu nået dertil Hvor han syntes, at han var ved at være for gammel til at besøge Hr. og […]

HVID SLAVEHANDEL – FOR ÅBENT NETVÆRK

13. OKTOBER 2017

Hvid slavehandel – for åbent netværk De seneste 2 år Har jeg brugt meget tid på netværk Altså erhvervsnetværk Sådan nogle, hvor vi er en hel masse mennesker Der mødes og laver business Og hjælper hinanden til mere business Og det er en god opfindelse Når man er selvstændig Og gerne vil udvide sit netværk For i sidste ende at udvide sin forretning Gennem de seneste 2 […]

JOBSØGENDE ER OGSÅ ANSATTE

28. SEPTEMBER 2017

Jobsøgende er også ansatte De kalder sig jobcentrets ofre De er røget i den samlede pulje af jobsøgende Selv om de ikke er i stand til tage et arbejde Så ud over deres sygdom Er de nu forpligtigede til at søge job På lige fod med arbejdsparate borgere Hvilket jo ikke giver mening i mit hoved Hvorfor? Skal syge borgere søge job Når de:     Har […]

SKRIVEBLOKERING NÅR DU SKRIVER ANSØGNINGER?

13. SEPTEMBER 2017

SE HER!

Du kender det Du har kigget på din cursor så lang tid At du efterhånden kan blinke i takt med den Men din inspiration udebliver Hvordan skal du gribe det an Det der med den der ansøgning Der bare ikke skriver sig selv Jobbet er jo lige der Altså drømmejobbet Og så kan du ikke få det skrevet ned Altså, […]

KOM DOG UD AF DET DAGPENGESYSTEM OG TJEN PENGE!

6. SEPTEMBER 2017

Kom dog ud af det dagpengesystem og TJEN PENGE Jeg har lige talt med Nana Nana er helt sikkert en virkelig sød pige Men desværre et offer af systemet Jeg møder dem hver dag OFRENE Der er i god tro En karrierecoach Er det ikke sådan en der hjælper jobsøgende videre? En der kender til arbejdsmarkedet Og ved, hvordan man trænger igennem Jo det skulle man tro […]

KAN DU HUSKE CARSTEN?

23. AUGUST 2017

Kan du huske Carsten I onsdags kunne jeg fortælle om Carsten Der på baggrund af forskellige omstændigheder Var havnet i en situation, der var svær at komme ud af Fik du ikke læst blogindlægget Kan du gøre det lige her Pludselig ser jeg på facebook (af alle steder) At Carsten har været ”tjekket ind” hos temp-team Hurtigt får jeg fat i Carsten Og det viser sig, at […]

DU ER MIN FRELSENDE ENGEL

16. AUGUST 2017

Du er min frelsende engel Sådan sagde Carsten Fordi jeg kom ind i hans liv og gav ham noget af det Han savnede allermest Jeg mødte Carsten første gang 25. februar 2017 Til et privat arrangement Ved første øjekast slog han mig som en frisk fyr Men under overfladen lurede farerne Flere farer end selv jeg havde fantasi til at forestille mig Carsten var blevet afskediget Ikke […]

JEG HAR FÅET MERE UD AF AT TALE MED DIG I 20 MINUTTER, END JEG HAR FÅET PÅ ET HELT 6 UGERS JOBSØGNINGSKURSUS!

13. AUGUST 2017

Jeg har fået mere ud af at tale med dig i 20 minutter, end jeg har fået på et helt 6 ugers jobsøgningskursus I fredags fik jeg en opringning Jeg var blevet anbefalet Af en tidligere kunde (som jeg skrev èn ansøgning for, og hun gik hele vejen og fik jobbet) Og nu ville hende her altså høre, hvad jeg kunne Vi fik en lang snak, hvor […]

HVORNÅR HAR DU SIDST SMIDT 126.000 KR. UD AF VINDUET?

10. AUGUST 2017

Hvornår har du sidst smidt 126.000 kr. ud af vinduet? Det er mange penge Som i VIRKELIG mange penge Men det er, hvad Daniel har sparet Ved at lade mig hjælpe ham Med at skrive en ansøgning I maj blev Daniel fyret Det kom ikke som nogen overraskelse Faktisk havde han nok set det komme Men han tænkte alligevel F… Hvad gør jeg Hvem kan hjælpe? Selvfølgelig […]

HILSEN FRA JUSTITSMINISTERIET

3. AUGUST 2017

Hilsen fra Justitsministeriet Her midt i sommerferien tikkede der pludselig en mail ind i min indbakke PLING Noget overrasket var jeg ved at erfare At det var fra Justitsministeriet Jeg havde helt glemt, at jeg havde sendt en mail til dem Det gjorde jeg den 14. november 2016 Dengang Justitsministeren hed Søren Pind Den 14. november sad jeg og så nyheder Og så endnu et indslag om […]

DERFOR FÅR DU STRESS AF AT GÅ LEDIG

17. JULI 2017

Derfor får du stress af at gå ledig Jeg kunne ikke lade være … At kommentere på et opslag på LinkedIn En forsker havde PLUDSELIG Fundet ud af At der er noget, der hedder ledighedstress (understress) Og det er et overset problem Dertil måtte jeg bare konstatere AT DET IKKE ER ET OVERSET PROBLEM HOS MIG Langtfra Jeg møder dem hver dag Der skal nemlig ikke særligt […]

HAR DU HUSKET ELEVATORTALEN?

10. JUNI 2017

Har du husket elevatortalen? Hvordan lyder den? Lad mig gætte Jeg tror den lyder noget a la: ”Mit navn er xxx xxx. Jeg er uddannet xxx xxx xxx og søger nu job som xxx xxx” osv. Osv. Osv. Hvis det er rigtigt Så går du Ligesom alle andre jobsøgende helt galt i byen For dem, der skal ansætte dig Eller dem der skal lægge et ord ind […]

JEG SÆTTER PRIS PÅ KVALITET FREM FOR KVANTITET

24. MAJ 2017

Jeg sætter pris på KVALITET frem for KVANTITET En af de gange jeg har været ude og undervise Var der en deltager Hun var meget stolt Hun skrev nemlig 14 ansøgninger om ugen De andre deltagere var meget imponerede De syntes, hun var flittig Da jeg hørte det, spurgte jeg hende ”Hvor mange af de ansøgninger kommer du til samtale på?” Så kiggede hun på mig Med […]

SKAL JEG RINGE FØR JEG SENDER EN ANSØGNING?

20 MAJ 2017

Et af de spørgsmål jeg ofte får er: ”Skal jeg ringe før jeg sender en ansøgning” Ja, det er godt nok et stort dilemma at stå med som jobsøger Og nu er ALLE Og jeg mener ALLE i jobbranchen Begyndt at sige AT DET SKAL MAN Her kommer det svar, jeg altid giver de jobsøgende […]

ER ARBEJDSGLÆDE EN BY I RUSLAND, OG LÆGGER KOLLEGERNE SIG PÅ STRIBE MED STRESS?

17. JANUAR 2017

Hvordan var dit første møde med den virksomhed, du er ansat i? Da du var til jobsamtale på din nuværende arbejdsplads, oplevede du så en jobsamtale, hvor lederen kun talte om virksomheden hele tiden. Så er du ikke den eneste. Mange af mine kunder siger til mig efter en jobsamtale, at de forstår simpelthen ikke, hvordan lederen ved, hvilken kandidat han skal ansætte. Han brugte nemlig hele samtalen til at tale om sig selv og virksomheden. […]

JULEN ER HJERTERNES FEST

8. DECEMBER 2016

. . . Og frustrationernes! Kender du det? Det er december Dejlig måned med julerier . . . Gaveindkøb . . . Julefrokoster . . .  Pakkekalender og advent . . . Bagning og konfekt Fortsæt selv listen […]

Et uddrag af de kunder vi har hjulpet